AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağına yatmak

Kahve falında kucağına yatmak

Kahve falında kucağına yatmak huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, kariyer edineceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kucağına yatmak gördüyseniz:

  • Ev, aile veya sağlık başlıklı konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında ölmüş birinin kucağına yatmak bekarlar için mutlu bir karşılaşma, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölünün kucağına yatmak işinden evine gidip geleceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kucağına yatmak eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin kucağına yatmak elinde avucunda olanı yitireceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine alamet eder.

Kahve falında erkeğin kucağında yatmak sevdiklerinden ayrı kalınacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine işarettir.

Kahve falında kucağa yatmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kucağına bebek verildiğini görmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Kahve falında erkek bebeği kucağına almak engellerden kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir