AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağa yatmak

Kahve falında kucağa yatmak

Kahve falında kucağa yatmak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, ömür boyu başarılı olacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine işaret eder.

Kahve falında kucağa yatmak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan biraz yalnız, biraz gerilimlisiniz.

Kahve falında kucağa yatmak yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında kucağına yatmak ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin kucağına yatmak rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, imkân sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün kucağına yatmak sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, insanları kandıracağına işarettir.

Kahve falında birinin kucağına yatmak üzüleceğine ve ağlayacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına inanılır.

Kahve falında erkeğin kucağında yatmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, işlerine verimin hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının kucağında erkek bebek görmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşın kucağında bebek görmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir