AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin kucağına yatmak

Kahve falında ölmüş birinin kucağına yatmak

Kahve falında ölmüş birinin kucağına yatmak rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin kucağına yatmak gördüyseniz:

  • Gergin diyaloglar içine girmekten veya tartışmaktansa kendinizi daha mizahi yorumlarla ortaya koymanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kucağa yatmak yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, kazancın ikiye katlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin kucağında yatmak hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında kucağına yatmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün kucağına yatmak endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kucağına yatmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin kucağına yatmak hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzuyu kucağa almak kar sağlayacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın kucağında bebek görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir