AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin kucağında yatmak

Kahve falında erkeğin kucağında yatmak

Kahve falında erkeğin kucağında yatmak sevineceğine, adeta havalara uçacağına, ona yardımcı olacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeğin kucağında yatmak gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi rutinin dışında davranmaya ya da rutin dışı planlar yapmaya zorlayabilir.

Kahve falında erkeğin kucağında yatmak aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin kucağına yatmak çalışmaların beğeni almayacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ölünün kucağına yatmak kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında birinin kucağına yatmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına delalettir.

Kahve falında kucağa yatmak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kucağına yatmak dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin kucağında bebek görmek böylelikle yüzünün güleceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine rivayet eder.

Kahve falında kucağımda erkek bebek görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir