AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kucağına oturmak

Kahve falında birinin kucağına oturmak

Kahve falında birinin kucağına oturmak kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kucağına oturmak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan bir kimseyseniz ilişkilerinizde apayrı bir canlılık hissedebilirsiniz.

Kahve falında kucağına oturmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kucağına oturmak kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında annenin kucağına oturmak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına alamet eder.

Kahve falında kucağa oturmak hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin kucağına oturduğunu görmek bol kazançlı günler geçireceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin kucağına oturmak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün kucağına oturmak büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, günden güne sorunlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında bir adamın kucağına oturmak yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir