AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kucağına oturduğunu görmek

Kahve falında birinin kucağına oturduğunu görmek

Kahve falında birinin kucağına oturduğunu görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, büyük bir makama geleceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında birinin kucağına oturduğunu gördüyseniz:

  • Tatil planları yapabilir veya iş seyahatlerine çıkabilirsiniz.

Kahve falında ölünün kucağına oturmak özgüveninin yerine geleceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin kucağına oturmak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin kucağına oturmak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin kucağına oturmak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına inanılır.

Kahve falında kucağa oturmak aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin kucağına oturmak miras konularında sıkıntılar çıkacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir adamın kucağına oturmak kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine inanılır.

Kahve falında annenin kucağına oturmak kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir