AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağına oturmak

Kahve falında kucağına oturmak

Kahve falında kucağına oturmak işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, dertlerin günden güne artacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında kucağına oturmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda beklediğinizi bulamayabilirsiniz.

Kahve falında erkeğin kucağına oturmak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın kucağına oturmak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin kucağına oturmak buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kucağına oturmak elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin kucağına oturmak eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında kucağa oturduğunu görmek hem verimi yükselteceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin kucağına oturmak işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında kucağa oturmak üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, bilmediği duyguları tadacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir