AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağa oturmak

Kahve falında kucağa oturmak

Kahve falında kucağa oturmak borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına işarettir.

Kahve falında kucağa oturmak gördüyseniz:

  • Belli bir durumun bambaşka bir duruma dönüşme olasılığı var.

Kahve falında sevgilinin kucağına oturmak hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına işarettir.

Kahve falında kucağa oturmak yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin kucağına oturmak üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kucağına oturduğunu görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin kucağına oturmak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin kucağına oturmak evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına delalettir.

Kahve falında babanın kucağına oturmak uzun ömürlü bir kişi olunacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında birinin kucağına oturmak sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, hastalıkların iyileşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir