AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin kucağına oturmak

Kahve falında sevdiğinin kucağına oturmak

Kahve falında sevdiğinin kucağına oturmak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin kucağına oturmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda gereksiz riskler alabilir, ani olaylar veya ani çıkışlar nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişinin kucağına oturmak yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin kucağına oturmak sorunlarının günden güne artacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında babanın kucağına oturmak kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, kafasını toparlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin kucağına oturmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğin kucağına oturmak uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine inanılır.

Kahve falında kucağa oturmak beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kucağına oturmak üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün kucağına oturmak iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir