AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kör olmasını görmek

Kahve falında birinin kör olmasını görmek

Kahve falında birinin kör olmasını görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, o kişiye zararının dokunacağına yorulur.

Kahve falında birinin kör olmasını gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda fazla açılmaktan kaçınının.

Kahve falında kör kişi görmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının gözünün kör olduğunu görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına işarettir.

Kahve falında kör adama yardım etmek muradının gerçekleşeceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında gözün kör olduğunu görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadını kör görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin gözlerinin kör olduğunu görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kör köpek görmek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına inanılır.

Kahve falında kocasını kör görmek kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir