AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör kişi görmek

Kahve falında kör kişi görmek

Kahve falında kör kişi görmek çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında kör kişi gördüyseniz:

  • İş yerinizde üzerinize bazı yeni sorumluluklar yüklemeleri mümkündür.

Kahve falında ölen kişiyi kör görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin kör olduğunu görmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kör kişi görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına rivayet eder.

Kahve falında tek gözü kör köpek görmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini kör görmek ekmek ve dünya malı alacağına, renk ve eğlence geleceğine yorulur.

Kahve falında kör taklidi yapmak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin gözlerinin kör olduğunu görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözleri kör olmak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir