AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadını kör görmek

Kahve falında bir kadını kör görmek

Kahve falında bir kadını kör görmek üzüleceğine ve borçlanacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir kadını kör gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız durağan geçebilir.

Kahve falında kör bir kadın görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı kör kadın görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalet eder.

Kahve falında kör kadına yardım etmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kör ve yaşlı kadın görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine işarettir.

Kahve falında kör bir kadına yardım etmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kör kadın görmek güzel zamanlar geçireceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine alamet eder.

Kahve falında bir kadını kör görmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kocasının kör olduğunu görmek istediği yola çıkacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir