AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör köpek görmek

Kahve falında kör köpek görmek

Kahve falında kör köpek görmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, tatsızlıkların yaşanacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, kötü karakterli bir kadına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında kör köpek gördüyseniz:

  • Sevgilinizle veya çocuklarla vakit geçirmeniz size iyi gelebilir.

Kahve falında gözü kör köpek görmek yarınlarına inanacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kör köpek görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek gözü kör köpek görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunu kör görmek büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kör yaşlı adam görmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kör insanlar görmek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında bir gözü kör kedi görmek aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin kör olduğunu görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir