AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını kör görmek

Kahve falında kocasını kör görmek

Kahve falında kocasını kör görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, onu alkışlayacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını kör gördüyseniz:

  • Değecek konularda bağışlar yapabilir veya yardımlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında kocasını kör görmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının kör olduğunu görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babayı kör görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine alamet eder.

Kahve falında bir gözü kör kedi görmek paraya ve mala kavuşacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında birinin kör olduğunu duymak kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözleri kör olmak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını kör olarak görmek şansın çalışmaya başlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir