AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözün kör olduğunu görmek

Kahve falında gözün kör olduğunu görmek

Kahve falında gözün kör olduğunu görmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, muradına ereceğine, güç ve para kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözün kör olduğunu gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, İstekleriniz çok aşırı olmadıkları sürece onları çokfazla yorulmanıza gerek kalmadan elde edebilirsiniz.

Kahve falında birinin gözlerinin kör olduğunu görmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, hak yiyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin gözünü kör görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözü kör adam görmek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerini kör görmek rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına delalet eder.

Kahve falında bir gözü kör görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına işaret eder.

Kahve falında gözleri kör olmak büyük başarılara işlere imza atılacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine inanılır.

Kahve falında gözü kör birini görmek ün ve itibar sahibi olacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir