AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kolunun kırıldığını görmek

Kahve falında birinin kolunun kırıldığını görmek

Kahve falında birinin kolunun kırıldığını görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseyle dargınsanız barışabilirsiniz.

Kahve falında kırılmış kol saati görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırılmış kol görmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza yorulur.

Kahve falında kol saatinin kırıldığını görmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının kolunun kırıldığını görmek düzeninin yıkılmayacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılan kol görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunda bilezik kırılmak sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin kolunun kırıldığını görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında annenin kolunun kırıldığını görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir