AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin kolunun kırıldığını görmek

Kahve falında sevdiğinin kolunun kırıldığını görmek

Kahve falında sevdiğinin kolunun kırıldığını görmek hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, belalardan korunacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, moralinin düzeleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık kararlarınızda veya üzerinizde etkili olabilir.

Kahve falında sevdiğinin kolunun kırıldığını görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kolunun kırıldığını görmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine delalet eder.

Kahve falında kendi kolunun kırıldığını görmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında kolunun kırıldığını görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kolunda bilezik kırılmak çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun kolunun kırıldığını görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolunun kırılmasını görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine işaret eder.

Kahve falında annenin kolunun kırıldığını görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir