AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda bilezik kırılmak

Kahve falında kolunda bilezik kırılmak

Kahve falında kolunda bilezik kırılmak kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, bir bebek sahibi olunacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolunda bilezik kırılmak gördüyseniz:

  • Karşı çıkmak yerine, bırakın rahatlasınlar.

Kahve falında kolunda bilezik kırıldığını görmek umutlarının boşa çıkmayacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işarettir.

Kahve falında kolunda bilezik kırılmak zorlukları atlatacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırılmış altın bilezik görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kırılmış bilezik görmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilezik kırılması görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kırılan bilezik görmek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bilezik kırılmasını görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bileziğinin kırıldığını görmek yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir