AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılan kol görmek

Kahve falında kırılan kol görmek

Kahve falında kırılan kol görmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına delalettir.

Kahve falında kırılan kol gördüyseniz:

  • İlişkiler dahil bazı konularda kendinizi bir dönüm noktasında hissedebilirsiniz.

Kahve falında kolumun kırıldığını görmek eve kapanacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kollarının kırıldığını görmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, kişinin kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında kolu kırılmış görmek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında kol kırılması görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında başka birinin kolunun kırıldığını görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yakının kolunun kırıldığını görmek daha iyi anlaşır olacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolu kırılmak sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, karasızlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kolunun kırılmasını görmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, canının derdine düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir