AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış kol saati görmek

Kahve falında kırılmış kol saati görmek

Kahve falında kırılmış kol saati görmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırılmış kol saati gördüyseniz:

  • Sizin için önemli konularda bazı girişimlerde bulunabilir veya övünebileceğiniz davranışlarınızla ön plana çıkabilirsiniz.

Kahve falında kırılmış kol saati görmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, içinin de rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında kol saatinin camının kırıldığını görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kol saatinin kırıldığını görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, inancının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saati kırılmak maddi zarara gireceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında saat camı kırılması görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kırılan saat görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saat kırıldığını görmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine işaret eder.

Kahve falında kırılmış saat görmek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir