AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kolunda dövme görmek

Kahve falında başkasının kolunda dövme görmek

Kahve falında başkasının kolunda dövme görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kolunda dövme gördüyseniz:

  • Biraz daha dengeli olmaya çalışın.

Kahve falında dövmeli kol görmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında koluna dövme yapmak bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının kolunda dövme görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, iflasın eşiğine geleceğine işarettir.

Kahve falında birinin kolunda dövme görmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, yaşamını kolaylaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında koluna dövme yaptırmak onu uyaracağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolunda dövme görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında koluna dövme yaptırdığını görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında kolda dövme görmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir