AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda dövme olduğunu görmek

Kahve falında kolunda dövme olduğunu görmek

Kahve falında kolunda dövme olduğunu görmek işini kaybedeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, takdir edileceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kolunda dövme olduğunu gördüyseniz:

  • Temkinli olmanız gerekiyor.

Kahve falında dövmeli kol görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koluna dövme yapmak bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunda dövme görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına delalettir.

Kahve falında kolda dövme görmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kolunda dövme görmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koluna dövme yaptırmak gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kolunda dövme görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına inanılır.

Kahve falında koluna dövme yaptırdığını görmek başarılarının sürekli olacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir