AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdeste dokunmak

Kahve falında büyük abdeste dokunmak

Kahve falında büyük abdeste dokunmak eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, konfor içinde olacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına yorulur.

Kahve falında büyük abdeste dokunmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi içerikli ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında büyük abdeste dokunmak kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına delalettir.

Kahve falında üstüne büyük abdest yapmak elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına delalettir.

Kahve falında büyük abdestini yaparken görmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük abdest almak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalettir.

Kahve falında yatağa büyük abdestini yapmak insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında büyük abdest temizlemek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında büyük abdest ellemek eline haram para geçeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında büyük abdeste basmak ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir