AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna dokunmak

Kahve falında koluna dokunmak

Kahve falında koluna dokunmak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında koluna dokunmak gördüyseniz:

  • Konuşulması gereken şeyleri ertelememeniz bazı değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında koluna dokunmak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine delalettir.

Kahve falında birinin koluna dokunmak sıkıntılarının günden güne artacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yüzüne dokunmak variyetini çoğaltacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında kakaya dokunmak çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavana dokunmak hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında yıldızlara dokunmak sorunların tek kalemde silineceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün yüzüne dokunmak hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cenazeye dokunmak hayatın keyifli bir hale geleceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir