AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrara dokunmak

Kahve falında idrara dokunmak

Kahve falında idrara dokunmak işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, maddi gücünün artacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında idrara dokunmak gördüyseniz:

  • Belli ödemelerin söz konusu olabileceği bir süreçtesiniz.

Kahve falında idrara dokunmak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında balığa dokunmak aile hayatı içinde rahat edeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kalbe dokunmak ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, işlerinin gerileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında cine dokunmak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, umduklarını bulamayacağına işarettir.

Kahve falında kulağa dokunmak maddi anlamda feraha ermeye, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında yıldıza dokunmak girdiği her işte çok başarılı olacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında yüze dokunmak gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir