AnaSayfa / Genel / Kahve falında birbirine dokunmak

Kahve falında birbirine dokunmak

Kahve falında birbirine dokunmak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, işi ile gündeme geleceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çok hayırlı günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında birbirine dokunmak gördüyseniz:

  • Çok fazla getirisi olmayan satış tabanlı işler için risk almamalısınız.

Kahve falında birbirine dokunmak attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında insanların birbirini yediğini görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında birbirini dövmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında karşılıklı birbirini görmek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında köpeklerin birbirini ısırdığını görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, mali olarak küçüleceğine yorulur.

Kahve falında birbirine dolanmış yılan görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşlerin birbiriyle evlendiğini görmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, mal mülk edineceğine alamet eder.

Kahve falında birbirine bakmak zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, güzel bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir