AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin yanağına dokunmak

Kahve falında sevdiğinin yanağına dokunmak

Kahve falında sevdiğinin yanağına dokunmak yüksek bir makama geleceğine, iyileşme göstereceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, istediği gibi hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin yanağına dokunmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişinin sözlerine inanmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin yanağına dokunmak gözünü para hırsı bürüyeceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanağına dokunmak amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında yanağa dokunmak büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı yanağından öpmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızı yanaktan öpmek rahat yüzü göreceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında yanak sevmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin yanağını sıkmak parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir