AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kilodunu görmek

Kahve falında birinin kilodunu görmek

Kahve falında birinin kilodunu görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayatının yoluna gireceğine, elindekileri de kaptıracağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kilodunu gördüyseniz:

  • İlerlemeye odaklanmalısınız, belli amaçlarınıza erişebilirsiniz.

Kahve falında aşırı kilo almak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun kilo aldığını görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi kilodunu görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında kilodunu kaybetmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında kişiyi kilo almış görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kilo almış görmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında bir kişinin kilo aldığını görmek düşmanını alt edeceğine, elindekileri de alıp götüreceğine delalettir.

Kahve falında eşinin kilo aldığını görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir