AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşırı kilo almak

Kahve falında aşırı kilo almak

Kahve falında aşırı kilo almak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, daha iyi yerlere geleceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, kendisini keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşırı kilo almak gördüyseniz:

  • Sormanız durumunda istediğiniz yardımı alabilirsiniz.

Kahve falında aşırı kilo aldığını görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşırı kilo almak çalışıyorsa terfi alacağına, sıkıntı yükleneceğine delalet eder.

Kahve falında aşırı kilolu görmek çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında aşırı korkmak ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine işaret eder.

Kahve falında çok aşırı ağlamak fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşırı derecede çikolata yemek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşırı derecede kusmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşırı derecede ağlamak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, onlar tarafından yüceltileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir