AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kilodunu görmek

Kahve falında kendi kilodunu görmek

Kahve falında kendi kilodunu görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, kısmetsizlik yaşayacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi kilodunu gördüyseniz:

  • Yetersiz veya gereksiz plan, düşünce, model ya da işleri bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında kilolu birinin zayıfladığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kilolu erkek bebek görmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğin kilo aldığını görmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunun kilo aldığını görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kiloduna işediğini görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının kilo aldığını görmek endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kişiyi kilolu görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına inanılır.

Kahve falında birinin kilo aldığını görmek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir