AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun kilo aldığını görmek

Kahve falında çocuğunun kilo aldığını görmek

Kahve falında çocuğunun kilo aldığını görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, geçim derdine gireceğine, anne babanın birbirine düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun kilo aldığını gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzdan ilerlemeli, sizi başarıya götürecek tatminkar yönü siz belirlemelisiniz.

Kahve falında çocuğunun kilo aldığını görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında bir başkasının kilo aldığını görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin kilo aldığını görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin çok kilo aldığını görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında zayıf birinin kilo aldığını görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının kilo aldığını görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin kilo aldığını görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdığın birinin kilo aldığını görmek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir