AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilodunu kaybetmek

Kahve falında kilodunu kaybetmek

Kahve falında kilodunu kaybetmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kilodunu kaybetmek gördüyseniz:

  • Aslında aynı şeyleri istiyor veya düşünüyor olsanız bile, ne pahasına olursa olsun size itiraz eden veya yapmanız gereken şeyleri söyleyen kişiler olabilir.

Kahve falında kilodunu kaybetmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, zor zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilo kaybetmek istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine işaret eder.

Kahve falında birini olduğundan kilolu görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını kilo almış görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalet eder.

Kahve falında kilodunda kan görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, borçların hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin çok kilo aldığını görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında kilo ölçmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kızın kilodunu görmek manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir