AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını kilo almış görmek

Kahve falında arkadaşını kilo almış görmek

Kahve falında arkadaşını kilo almış görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını kilo almış gördüyseniz:

  • Alışılmadık fikirler maddi, manevi veya fiziksel anlamda size yardımcı olacağa benziyor.

Kahve falında arkadaşını kilo almış görmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, rızkında ve malından olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir insanı kilo almış görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında kendini kilo almış görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gelirinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok kilo almış görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kilo almış erkek görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına işarettir.

Kahve falında kişiyi kilo almış görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kilo almış birini görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına işaret eder.

Kahve falında birini çok kilo almış görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir