AnaSayfa / Genel / Kahve falında alçıya alınmak

Kahve falında alçıya alınmak

Kahve falında alçıya alınmak kafa dinleyeceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, yeni çalışmalara girişileceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında alçıya alınmak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kimseler bile olsalar sırlarınızı açmaktan kaçının.

Kahve falında alçıya alınmak olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvara alçı çekmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolun alçıda olduğunu görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bacağını alçıda görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına delalettir.

Kahve falında alçıda ayak görmek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında alçı görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolunun alçıya alındığını görmek günlerini hastanede geçireceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bacağının alçıda olduğunu görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir