AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağının alçıda olduğunu görmek

Kahve falında bacağının alçıda olduğunu görmek

Kahve falında bacağının alçıda olduğunu görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, işlerinde başarılı olacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağının alçıda olduğunu gördüyseniz:

  • Birileri para akışınızı zorlayacak etki yapabilir veya siz gösteriş veya yardım için para sarfedebilirsiniz.

Kahve falında bacağının alçıya alındığını görmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, birlikte kâh ağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağı alçıda görmek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağını alçıda görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağı alçılı görmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağının alçıda olduğunu görmek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, onu hayallerine kavuşturacağına alamet eder.

Kahve falında kolu alçılı birini görmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kolunu alçıda görmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına işarettir.

Kahve falında kolunu alçılı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir