AnaSayfa / Genel / Kahve falında alçıda ayak görmek

Kahve falında alçıda ayak görmek

Kahve falında alçıda ayak görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında alçıda ayak gördüyseniz:

  • Yeni tanışacağınız kişlerden kolayca etkilenebilirsiniz.

Kahve falında ayağı alçıda görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakları alçıda görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağı alçıda olmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağının alçıda olduğunu görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine yorulur.

Kahve falında ayağı alçıda birini görmek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında alçıda ayak görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, resmi bir göreve getirileceğine delalet eder.

Kahve falında ayak alçıda görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında birinin kolunu alçıda görmek sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir