AnaSayfa / Genel / Kahve falında alçı görmek

Kahve falında alçı görmek

Kahve falında alçı görmek ticarete adım atacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, malının da eksilmeyeceğine, parasız günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında alçı gördüyseniz:

  • Abartılı davranışlardan veya kelimelerden uzak durmanızda, belli durumları dozunda dile getirmenizde fayda var.

Kahve falında kolu alçıda görmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak alçıda görmek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, borçlanıp, hasta olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunun alçıda olduğunu görmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kolunu alçıda görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında alçı görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağının alçıya alındığını görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına işaret eder.

Kahve falında bacağının alçıda olduğunu görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, geçineceğine yorulur.

Kahve falında ayakları alçıda görmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir