AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolun alçıda olduğunu görmek

Kahve falında kolun alçıda olduğunu görmek

Kahve falında kolun alçıda olduğunu görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, üzgün olacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında kolun alçıda olduğunu gördüyseniz:

  • Aradığınız ürünleri karlı şekilde alabilirsiniz.

Kahve falında birinin kolunu alçıda görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, daha zengin hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolunun alçıda olduğunu görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kolunun alçıya alındığını görmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kolu alçıda görmek önemli işler yapacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolu alçılı birini görmek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kolun alçıda olduğunu görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolunu alçıda görmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunu alçılı görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir