AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunun alçıya alındığını görmek

Kahve falında kolunun alçıya alındığını görmek

Kahve falında kolunun alçıya alındığını görmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, düşmanına galip geleceğine, zorlukların biteceğine delalettir.

Kahve falında kolunun alçıya alındığını gördüyseniz:

  • Yönlendirme veya baskı kurma arasında gidip gelirseniz, insanların baskıdan veya zorlamadan çok, zarif şekilde yönlendirilmekten hoşlandığını hatırlamalısınız.

Kahve falında kolunun alçıya alındığını görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacağının alçıya alındığını görmek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kolunu alçıda görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, istediği başarıyı göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolunu alçılı görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolu alçıda görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolun alçıda olduğunu görmek sorunların teker teker çözüleceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında kolu alçılı birini görmek değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kolunu alçıda görmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir