AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara alçı çekmek

Kahve falında duvara alçı çekmek

Kahve falında duvara alçı çekmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında duvara alçı çekmek gördüyseniz:

  • Hukukla, sağlıkla veya finansla ilgili konularda düşünecek çok şeyiniz var.

Kahve falında duvara alçı çekmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toz alçı görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kolunu alçıda görmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına delalet eder.

Kahve falında alçıda ayak görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine yorulur.

Kahve falında kolu alçıda görmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kolu alçılı birini görmek fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakları alçıda görmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına işarettir.

Kahve falında kolunu alçıda görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir