AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağını alçıda görmek

Kahve falında bacağını alçıda görmek

Kahve falında bacağını alçıda görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, insanların saygısının kazanılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, şöhret elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, yuva kuracağına yorulur.

Kahve falında bacağını alçıda gördüyseniz:

  • Ya da önemsemediğiniz fikirleriniz onların en önemli hedefleri olabilir.

Kahve falında bacağını alçıda görmek malvarlığının artacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına yorulur.

Kahve falında bacağının alçıda olduğunu görmek malında zulüm meydana gelmesine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağı alçılı görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağı alçıda görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına delalet eder.

Kahve falında bacağının alçıya alındığını görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağının alçıda olduğunu görmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında alçı yaptığını görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine delalet eder.

Kahve falında kolunu alçılı görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir