AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kendini astığını görmek

Kahve falında birinin kendini astığını görmek

Kahve falında birinin kendini astığını görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kendini astığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı uyarlamaya hazır olun.

Kahve falında birini astığını görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına alamet eder.

Kahve falında tül perde astığını görmek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının çamaşır astığını görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının kendini astığını görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kendini astığını duymak büyük savaşların yaşanacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz perde astığını görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, yeni işlere girişileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin kendini astığını görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının perde astığını görmek büyük paralar kazanacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir