AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının perde astığını görmek

Kahve falında başkasının perde astığını görmek

Kahve falında başkasının perde astığını görmek hayırlı haberler getireceğine, fal sahibinin fakirleşeceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, çok zor durumlara düşeceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının perde astığını gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında beyaz perde astığını görmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında tül perde astığını görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işarettir.

Kahve falında başkasının perde astığını görmek ne yapacağını şaşıracağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına işarettir.

Kahve falında birini kendini astığını görmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz çamaşır astığını görmek sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında birinin surat astığını görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işaret eder.

Kahve falında astral seyahate cıkmak başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında balkonda çamaşır astığını görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir