AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kendini astığını duymak

Kahve falında birinin kendini astığını duymak

Kahve falında birinin kendini astığını duymak dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin kendini astığını duymak gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ısrarcı olmadan önce, karşı tarafın da sizin kadar ısrarcı olacağını hesaba katmanızda fayda var.

Kahve falında birinin kendini astığını duymak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında bir arkadaşının kendini astığını görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında bir kişinin kendini astığını görmek daha fazla başarı kazanılacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında birinin kendini astığını görmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin kendini astığını görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında tül perde astığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine inanılır.

Kahve falında çarşaf astığını görmek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, çok yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında birini kendini astığını görmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, yapacağı planların altüst olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir