AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kedi eti yediğini görmek

Kahve falında birinin kedi eti yediğini görmek

Kahve falında birinin kedi eti yediğini görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, çaresiz kalacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kedi eti yediğini gördüyseniz:

  • İçinizde beslediğiniz duygu, niyet ya da özlemlerinizi gidermenize yardım edebilecek acil adımlar atmanız gerekiyor.

Kahve falında kediye et yedirmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi eti yediğini görmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, karamsar olacağına delalettir.

Kahve falında başkasının kedi eti yediğini görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kedi eti yediğini görmek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın kediyi yediğini görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Kahve falında farenin kediyi yediğini görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kedinin yılanı yediğini görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında kediye yemek yedirmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir