AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kedi eti yediğini görmek

Kahve falında başkasının kedi eti yediğini görmek

Kahve falında başkasının kedi eti yediğini görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kedi eti yediğini gördüyseniz:

  • Belli konularda sizi yanıltmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kediye et yedirmek dileklerin gerçekleşeceğine, güzel ve önemli işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kedi eti yediğini görmek uzun uzun dalıp gideceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi eti yediğini görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kedi eti yediğini görmek mahsullerin fazlalaşacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında yılanın kediyi yediğini görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kediye balık yedirmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin yılanı yediğini görmek büyük atılımlar yapacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kedi yediğini görmek dinamik olacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir