AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediye yemek yedirmek

Kahve falında kediye yemek yedirmek

Kahve falında kediye yemek yedirmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, yaşamının da düzene gireceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, parasının her geçen gün artacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, terfi alacağına yorulur.

Kahve falında kediye yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Güven sorunları oluşabilir.

Kahve falında kedinin yemek yediğini görmek işlerinden feragat edeceğine, az çalışarak çok gezeceğine işarettir.

Kahve falında kediye yemek yedirmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin tavşan yediğini görmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi yediğini görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında kedinin balık yediğini görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında farenin kediyi yediğini görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kediye balık yedirmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin yılan yediğini görmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir