AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi eti yediğini görmek

Kahve falında kedi eti yediğini görmek

Kahve falında kedi eti yediğini görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, işlerinin hızlanacağına, hasret çekenlerin buluşacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında kedi eti yediğini gördüyseniz:

  • Çevrede baştan çıkartıcı kimseler bulunabilir.

Kahve falında birinin kedi eti yediğini görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kediye et yedirmek aydınlık bir yola çıkılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kedi eti yediğini görmek sevindirici haberler alınacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında kedi eti yediğini görmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine yorulur.

Kahve falında aslanın kedi yediğini görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi yedirmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin bebek yediğini görmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına yorulur.

Kahve falında kedi yediğini görmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir