AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin yılanı yediğini görmek

Kahve falında kedinin yılanı yediğini görmek

Kahve falında kedinin yılanı yediğini görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine inanılır.

Kahve falında kedinin yılanı yediğini gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıklamak, düşündüklerinizi söylemek için bir süredir ihtiyacınız olan dinleyicilere kavuşabilirsiniz.

Kahve falında yılanın kediyi yediğini görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında yılanın kedi yediğini görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin yılan yediğini görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına yorulur.

Kahve falında kedinin yılanı yediğini görmek rahat yüzü göreceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi yedirmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kediyi yedirmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğin kediyi yediğini görmek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kediye yemek yedirmek ulvi kimse haline geleceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir