AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın kediyi yediğini görmek

Kahve falında yılanın kediyi yediğini görmek

Kahve falında yılanın kediyi yediğini görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın kediyi yediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir tercih yapmanız gerekiyor veya bekleniyor olabilir.

Kahve falında kedinin yılanı yediğini görmek konforundan da ödün vereceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yılanın kediyi yediğini görmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine alamet eder.

Kahve falında kedinin yılan yediğini görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın kedi yediğini görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına yorulur.

Kahve falında kediye peynir yedirmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin kediyi yediğini görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kediyi yedirmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kediye balık yedirmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir